HOME  |  PORTFOLIO  |  TARIEVEN  |  SHOOTS   |  VRIJ WERK  |  WERKWIJZE  |  CONTACT  |  WORKSHOPS
Studio 

Wat kan je verwachten bij een studio shoot?

Allereerst geef je per mail aan wat voor soort shoot je wilt, dus bijvoorbeeld een Beauty- of fashion-shoot en in wat voor stijl. Glamour- of pin-up stijl is ook mogelijk, klik HIER voor voorbeelden van glamourshoots. Als je eigenlijk nog niet zo precies weet wat je wilt, is dat ook geen probleem, want als je in de studio komt, gaan we eerst bij een kopje koffie of thee bespreken wat voor soort shoot we gaan doen. Dit is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van de kleding die je hebt meegenomen. Het kan ook zijn dat je al precies weet wat je wilt. Je hebt bijvoorbeeld op modellensites wat voorbeelden gezien. Je kunt dan vooraf die foto's mailen, zodat wij ons daarop in kunnen stellen. Als we besproken hebben wat we gaan doen, gaan we aan de slag. Heb je een shoot met visagie geboekt, dan gaat eerst de visagiste aan de slag. Ook zij is bij de bespreking aanwezig en zal aan je wensen tegemoet proberen te komen. Vaak geeft de inzet van een visagiste nét dat beetje extra aan een foto. Kijk maar naar de foto's hiernaast naar het verschil vóór en ná visagie!

Make-up party

Bij een make-up party staat uiteraard de visagie centraal. De visagiste geeft make-up advies en zal iedereen van een 'glamour-look' voorzien.
Dit alles in een gezellige ongedwongen sfeer met leuke muziek en drankjes en hapjes.

Zodra iemand klaar is met de visagie, wordt er een individuele fotoshoot gedaan. Hierbij worden verschillende portret- en half-body foto's gemaakt.
Als iedereen voorzien is van de glamour-look, worden nog verschillende groepsfoto's gemaakt, dus het is handig de kleding (vooral de kleur) wat op elkaar af te stemmen.

Magazine-cover

Dit kan je in combinatie met elke studio-shoot boeken. Je kunt zelf een magazine uitkiezen. Als je wilt, kun je ook zelf de 'koppen' en teksten aanleveren, maar wij kunnen ze ook voor je verzinnen.

Nog vragen of meer informatie nodig? Ga dan naar de pagina CONTACT en stuur een berichtje. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
© 2010 Digities   ·   T: 06 36 43 53 97  ·   E: info@digities.nl  ·   Bank: 66.52.28.732  ·   KvK 08182441  ·   BTW NL099834947B01