HOME  |  PORTFOLIO  |  TARIEVEN  |  SHOOTS   |  VRIJ WERK  |  WERKWIJZE  |  CONTACT  |  WORKSHOPS
Studio 

WORKSHOP MODEL- EN GLAMOURFOTOGRAFIE (BEGINNERS)

Zaterdag 18 februari 2012

Wat kan je verwachten: De workshop wordt gehouden in de studio in Apeldoorn, bedoeld voor creatieve mensen die in het bezit zijn van een digitale spiegelreflexcamera en meer willen weten van studio- en modelfotografie.

We behandelen eerst een stukje theorie (instelling camera, belichting, meten van licht, soorten belichting, studio-apparatuur etc.).
We gaan natuurlijk niet alleen theoretisch te werk, maar we gaan ons vooral op de praktijk richten. In de zeer ruime en gezellige studio is professionele apparatuur aanwezig en natuurlijk is er ook een fotomodel aanwezig.
Je krijgt ruim de gelegenheid om zelf met behulp van de apparatuur het geleerde gelijk in de praktijk te brengen. Hiermee kan je dan gelijk je portfolio uitbreiden met portret- en modelfoto's.

Bij digitale fotografie is ook de nabewerking van belang, dus hier zullen we ook aandacht aan besteden, met name het werken met Photoshop.
Door al deze onderwerpen intensief op één dag te behandelen, heb je een basis waaruit je je verder kan ontwikkelen en waarmee je resultaten uitstijgen boven het niveau van snapshots.

Tijdens de workshop wordt er gezorgd voor koffie, thee en frisdrank en tijdens de pauze is er een eenvoudige lunch.

De kosten voor de workshop bedraagt € 90,00 en er zijn minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers, zodat er voldoende individuele aandacht kan worden gegeven en er veel in de praktijk geoefend kan worden.

Na afloop krijg je nog een naslagwerkje, zodat je een en ander nog eens rustig na kan lezen.

Klik HIER voor een uitgebreidere beschrijving van de workshop. Stuur een berichtje via de contact-pagina om je in te schrijven.

Binnenkort ook Workshop Photoshop voor beginners.

© 2010 Digities   ·   T: 06 36 43 53 97  ·   E: info@digities.nl  ·   Bank: 66.52.28.732  ·   KvK 08182441  ·   BTW NL099834947B01